Despre noi

Despre noi

Indigo e un proiect de suflet, nascut din dorinta de a crea experiente de neuitat si amintiri care sa ajunga o viata. Experienta ne-a demonstrat ca, dincolo de calitate, fiecare dintre noi are propria imagine despre ceea ce inseamna o vacanta sau un eveniment de succes.

Suntem aici sa ascultam ce-si doreste fiecare si sa gasim acel ceva care va face ca, la finalul fiecarei calatorii, fie ea vacanta sau un eveniment important, sa spuneti "A fost de neuitat. Hai sa planificam urmatoarea calatorie!"

Indigo reprezinta, pentru noi, un nou inceput. Este locul in care ne manifestam creativitatea si ne punem la bataie experienta pentru a crea evenimentul sau vacanta perfecte pentru fiecare dintre cei cu care colaboram.

Cu peste 8 ani experienta in turism, peste 7 ani in marketing si, cel mai important, peste 15 ani petrecuti in cautarea vacantei perfecte, putem oferi ceva mai mult decat un eveniment bine organizat sau un concediu bun. Am invatat ca nu exista o reteta universala pentru toata lumea si, tocmai din acest motiv, consideram ca fiecare solicitare ne va provoca sa gasim acel ceva specific, in ton cu personalitatea clientului.